KoffieSHOT

ETEN & DRINKEN - DOEN - SHOPPEN

De 'shot' van KoffieSHOT verwijst naar de koffie maar ook naar fotoshoots. Want koffieSHOT combineert een koffieshop met een fotozaak. Terwijl je smartphone-foto's uit de printer rollen, geniet je van een kopje koffie. Of terwijl je slurpt van je latte, homemade limonade, bijzondere vruchtensapje of biertje van de maand bewonder je de mooie beelden geschoten door fotograaf Bart Colson.

MEER INFO:
Otegemstraat 22, 8550 Zwevegem
T. 056 75 45 63 - www.colson.be

BEREIKBAARHEID:
Met de fiets: tussen fietsknooppunt 75 en 50.
Met de auto: gratis parking op het Theophiel Toyeplein

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Bart Colson:

Mortagnebos en Orveytbos

Deze twee bossen liggen er afgelegen bij, op een boogscheut van elkaar langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk. De jonge natuur mag hier haar gang gaan, goed voor 46 hectare fauna en flora in bos, hooi- en graslandjes. In de speelzone van het Mortagnebos zijn kinderen de baas. En ook in het Orveytbos kunnen ze zich helemaal uitleven met de Blob gezinszoektocht.
Orveytbos: Kraaibosstraat, 8552 Moen
Mortagnebos: Marberstraat, 8554 Sint-Denijs
www.natuurenbos.be/orveyt-en-mortagnebos
Meer info over de Blob gezinszoektocht in het Orveytbos

Paintball Valley

Wie houdt van wat actie en spanning komt hier aan zijn/haar trekken. Kies je voor het indoorterrein? Dan strijd je in een verlaten fabriekspand met veel sluipwegen en verborgen doorgangen. Liever outdoor? Dan beland je in een echte westernstad met een saloon, bank, sheriff’s office en een gevangenis. Je kruipt er van het ene gebouw naar het andere via een ondergrondse tunnel. Goed voor enkele leuke uren speelplezier, voor jong en oud.
Avelgemstraat 100 E, 8550 Zwevegem
Meer info over Paintball Valley

Koninklijke Sobeka Kajakclub Zwevegem

Een tip voor iedereen die wil leren kajakken. De club ligt naast Transfo, ideaal voor een volledige dag avontuur op en langs het water.
Otegemstraat 238 bus 2, 8550 Zwevegem
Meer info over Sobeka Kajakclub

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF