Leiespots in Kortrijk en Zuid-West-Vlaanderen

De Leiestreek is een dynamische regio met een opvallend groot aantal creatieve ondernemers. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen; van een café waar ze vinylplaten verkopen tot een conceptstore vol design-hebbedingen. Wij hebben voor jou de 101 leukste Leiespots gevonden; de plekken waar je echt moet geweest zijn. We geven je samen met de uitbaters of organisatoren ook heel wat tips in de buurt. Kies jouw favoriete Leiespots, puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!

Hieronder vind je de Leiespots in de regio Kortrijk en Zuid-West-Vlaanderen. De categorieën helpen je om snel te zoeken. Heel wat Leiespots combineren verschillende activiteiten en vallen onder meerdere categorieën.

Eten & Drinken

Drinken

Doen

Shoppen

Tijdelijk

Logeren

Pocket 101 Leiespots

We bundelden alle 101 Leiespots, dus ook die in de regio's rond Gent en Roeselare, in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF