Kuro Neko

ETEN & DRINKEN - DOEN

Je hoort veel tevreden gesnor in kattencafé Kuro Neko. Een tiental poezen voelen zich thuis in dit historische pand. Ga er op bezoek voor een aai, een kop koffie met gebak of een kattenhebbeding als souvenir. Nog een idee: pik er een spelletjes- of filmavond mee, tussen de poezen. O ja, Kuro Neko is Japans is voor zwarte kat.

MEER INFO:
O-L-Vrouwestraat 20, 8500 Kortrijk
T. 056 14 02 40 - www.kuro-neko.be

BEREIKBAARHEID:
Met de trein: Kuro Neko ligt op wandelafstand van het station van Kortrijk.
Met de fiets: te vinden tussen fietsknooppunt 83 en 53. Gratis fietsenstalling aan Kortrijk 1302 of op de Grote Markt (niet-overdekt)
Met de auto: Betalend parkeren in Parking Houtmarkt of Parking Schouwburgplein, zie www.parko.be/bezoeken

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Birgit Verbeke:

Bar Jules

Ideale stek voor een drankje. Met zijn donkere houten vloeren, typische kroegstoelen en barkrukjes heeft de bar de gezelligheid van een bruine kroeg, maar dan eentje met een gouden randje. Kijk maar eens naar de vele chique details, zoals de bijzondere verlichting. De barman serveert vers gesneden Spaanse jamon, hummus, minipizza's en andere luxe-tapas. Meer heb je niet nodig om gezellig lang te blijven babbelen met vrienden, toch?
Stationsplein 2, 8500 Kortrijk
Meer info over Bar Jules

Vesper

Om lekker te eten gaan we naar deze eetkroeg. In de zomer zoeken we een plekje op het leuke terras. Op de kaart staan klassiekers zoals vol-au-vent, maar ook bijzondere gerechtjes zoals een warme groentesalade en tartaar met broodfrietjes. De menukaart wisselt elk seizoen. 
Voorstraat 34, 8500 Kortrijk 
www.vesperkortrijk.be

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Getest en goedgekeurd!Kuro Neko

Blogster Fairgodmotherr waagde zich aan een beestig bezoekje bij Kuro Neko tijdens een weekend in de Leiestreek.

 

LEES HIER HAAR BLOG OVER DEZE TRIP


 

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF