Malmo

ETEN & DRINKEN - SHOPPEN

Je raadt zo waar deze hippe lunchbar en conceptstore zijn inspiratie haalt. De Scandinavische knusheid van oudroze kussens, groene pasteltinten en zachte sofa's omarmt je meteen. Schuif bij aan de ruwhouten tafels voor een bordje ambachtelijke smørrebrød, bedolven onder een vers slaatje, gerookte zalm, hummus, ... Geniet van het uitzicht op de fietsers en wandelaars die flaneren langs de Leie.

MEER INFO:
Diksmuidekaai 2, 8500 Kortrijk
T. 0499 59 79 23 - www.malmokortrijk.be

BEREIKBAARHEID:
Met de trein: Malmo ligt op wandelafstand van het station van Kortrijk.
Met de fiets: Malmo ligt aan fietsknooppunt 10. Fietsenstalling in de Budastraat (overdekt betalend en niet-overdekt gratis)
Met de auto: Betalend parkeren in Parking Budabrug of Parking Broeltorens, zie www.parko.be/bezoeken

We geven je hieronder samen met de ondernemer leuke en verrassende tips in de buurt. Combineer ook met andere Leiespots en puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar!

Tips van ondernemer Morgan Cappelaere:

deDingen

Een heerlijk alternatief plekje waar het leuk zitten is. Er staan veel bijzondere drankjes op de kaart, dus niet de simpele cola's die je overal vindt. En er is keuze uit megaveel taartjes. Supergezellig en lekker.
Budastraat 12, 8500 Kortrijk
Meer info over deDingen

The Lab - Social Club

Ook dit is een alternatief adresje: een cocktailbar met veel lekkere drankjes. Deze club is onze favoriete stek in de zomer want dan is het er gezellig om buiten te zitten. Extra troef: deze bar is vaak open, dus kunnen we er binnenspringen wanneer we er zin in hebben.
Budastraat 10, 8500 Kortrijk
Meer info over The Lab

De KleinKeuken

Dit eethuisje is niet supergroot – de naam verklapt dat al – maar het is er wel gezellig en een tikkeltje alternatief ingericht, met veel kussens. Het eten is er superlekker: mijn favoriete gerecht is de vegan burger.
Budastraat 8, 8500 Kortrijk
Meer info over De KleinKeuken

 

Niet te missen in de buurt:

Fietsen en wandelen in de buurt:

Logies in de buurt:

Pocket '101 Leiespots'

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 LeiespotsHAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Op zoek naar gelijkaardige Leiespots? Bekijk deze tips:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF