Leiespots - Tijdelijk

De Leiestreek is een dynamische regio; er valt altijd iets nieuws te beleven. Dat betekent dat je er soms snel moet bij zijn. Creatieve ondernemers en organisatoren laten overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen, vaak ook tijdelijke concepten. Wij hebben voor jou de leukste Leiespots gevonden; de plekken waar je echt moet geweest zijn. Dat gaat van heerlijk zomerse pop-up bars tot een kunstenparcours in open lucht. We geven je samen met de ondernemers en organisatoren ook telkens heel wat tips in de buurt. Kies jouw favoriete Leiespots, puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!

Pocket 101 Leiespots

We bundelden alle 101 Leiespots in een handige gratis pocket. De pocket biedt een volledig overzicht, met ook de praktische informatie en drie fietsroutes op het fietsnetwerk Leiestreek.

Pocket 101 Leiespots

HAAL HEM OP BIJ JOU IN DE BUURT

DOWNLOAD HEM HIER

VRAAG HEM OP VIA DE POST (PORTKOSTEN)

Win!

Deel je foto van je favoriete Leiespot met #leiespot en #leiestreek op Instagram of op Facebook en maak elke maand kans op een waardebon van € 25!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF