Au Paradis

Vakantiewoning
Waregem

Au Paradis biedt smaakvolle klasse en tegelijk eenvoudige vriendelijkheid. We bestaan ruim 10 jaar en hebben een schitterende reputatie opgebouwd in de streek. Dit luxe appartement is gevestigd net buiten het bruisende stadscentrum van Waregem, op een boogscheut van Kortrijk, Gent en Brugge. Bij aankomst verrast de gastvrouw je met een Waregems aperitief. Vooral mensen die even willen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven zijn hier welkom: wij bieden een plek voor bezinning. Even stilstaan om dan weer te kunnen verder gaan... Misschien staat u voor een belangrijke keuze in uw leven... Of u werkt aan een boek of scriptie... Hier vindt u even tijd voor uzelf. Tijd om u te concentreren op wat voor u op dit moment echt belangrijk is.
Wij bieden u bewust een omgeving met minder prikkels (geen tv), maar tegelijk bent u toch in een stedelijke omgeving waar alles wat u nodig hebt vlakbij is. Ook zakenmensen en toeristen bieden wij uitstekend onderdak met een tikkeltje meer.

Maximum capaciteit: 
6

Contact

Adres: 
Au Paradis
Zeswegenstraat 115
8790 Waregem
Telefoon/Fax:
+32 475 33 69 83 (mobile)

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parkeergarage
Eigen tuin of park (omheind)
Actief & Wellness
Sauna
Media
Wifi (draadloos internet) overal

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF