Halewijn

Bed & Breakfast
Drongen
Classificatie: 3 van 4 sterren.

Rustig gelegen B&B met 3 prachtige kamers, elk voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet, haardroger, TV, gratis Wi-Fi (85€ per kamer + €3pp/nacht). Gelegen op 2 km van de E40 en R4, 7 km van de historische stad Gent, aan het fietsknooppunt 69 Leiestreek. Mogelijkheid tot zwemmen, paardrijden, fiets- en wandelroutes (plannen vrij in bruikleen), ...

In de gezamenlijke leefruimte bij de haard of in de tuin geniet je van een uitgebreid ontbijt met vers geperst sap, zelfgemaakte confituur, verse vleeswaren en kazen. Aan de bar kan je een drankje nuttigen, bbq’en, aan het kampvuur zitten, petanquen, vogelpieken, nagelkloppen, luieren in de tuin. Paardenliefhebbers kunnen gebruik maken van stallingen, een buitenpiste en loopweide. Je kan een fiets huren, of je eigen fiets parkeren in een overdekte staanplaats. Van april tot oktober kan je gebruik maken van het verwarmd zwembad. Bij goed weer kan je een boottocht maken op de Leie.

Deurle en St. Martens-Latem (op 10 km) zijn twee schilderachtige dorpjes, elk met een cultureel verleden en verschillende musea.
In Gent kan je kuieren langs de historische gebouwen, genieten op een terrasje, de rommelmarkten bezoeken, lekker eten, ...
Ook voor jouw business partners en klanten is B&B Halewijn een thuis, ver van huis, die net die rust geeft die nodig is na een drukke werkdag.

Aantal kamers: 
3
Maximum capaciteit: 
6

Contact

Adres: 
Halewijn
Halewijnstationstraat 34
9031 Drongen
Telefoon/Fax:
+32 93 28 34 75
+32 473 92 29 38 (mobile)

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash

Arrangementen

Faciliteiten

Algemeen
Airconditioning
Rookvrij
Bar
Eigen tuin of park (omheind)
Terras / balkon
Actief & Wellness
Zwemgelegenheid overdekt
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv in de logieseenheid
Kinderen
Kinderbed

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog