't Kappaerthuys

Vakantiewoning
Zwevegem

We bieden een comfortabel vakantiehuis voor 12 personen met vier kamers (2 kamers met een dubbel bed, 1 kamer voor 4 personen met 2 stapelbedden en een kamer op zolder met een dubbel bed en twee enkele bedden), een keuken, drie badkamers, was- en bergruimte, tuin en terras, in het landelijke Zwevegem.

We willen ervoor zorgen dat alle benodigdheden voorhanden zijn, zodat je noch teveel bagage moet meebrengen, noch meteen naar de winkel moet en volop van je tijd kan genieten. We voorzien lakens en handdoeken, keukenhanddoeken, vaatwasblokjes, sponsjes en afwasmiddel en toiletpapier. Er is een goed uitgeruste keuken met alle toestellen en er zijn drie badkamers. Het huis heeft een houtkachel, een bibliotheek, gezelschapsspelen, televisie met digitaal aanbod en netflix, muziekbox met bluetooth aansluiting. Er is een wasmachine en droogkast. Buiten is een ruim terras en tuin met voldoende tuinmeubelen en een barbecue.

De woning heeft een ruime en veilig af te sluiten stalling voor fietsen, een laadpunt voor elektrische fietsen en de mogelijkheid om fietsen te reinigen. Er is een privéparking voor 6 wagens.

Maximum capaciteit: 
12

Contact

Adres: 
't Kappaerthuys
Kappaertstraat 43
8550 Zwevegem
Telefoon/Fax:
+32 486 49 15 38 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Huisdieren toegelaten
Privé parking openlucht
Eigen tuin of park (omheind)
Vaatwasmachine
Wasmachine
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv-hoekje

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF