Wedstrijdreglement Leiespots

Organisatie - De wedstrijd wordt georganiseerd door Toerisme Leiestreek vzw, met zetel in de Universiteitslaan 2, 8500 Kortrijk, België  
 
Akkoord met het wedstrijdreglement - Door aan deze wedstrijd deel te nemen, verklaart de deelnemer dat hij kennis heeft genomen van dit wedstrijdreglement en verklaart hij ermee akkoord te zijn.
 
Duurtijd - Er is elke maand een wedstrijd - elke maand loopt de wedstrijd af op de laatste dag van de maand om 23u59 – de laatste wedstrijd loopt af op 31 maart 2021 om 23u59.
  
Wie kan deelnemen ? - Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd. Uitzondering hierop zijn de is het team van Toerisme Leiestreek vzw en hun gezin.
 
Geldig deelnemen ? - Om geldig deel te nemen aan de wedstrijd maak je een foto van je favoriete Leiespot en deel die met #leiespot en #leiestreek op Instagram of Facebook. Je privacy-instellingen moeten hiervoor wel op 'publiek' staan.
 
Gebruik van de gegevens - De gegevens die de winnaar bezorgt voor het verkrijgen van de cadeaubon, worden ingebracht en verwerkt in de geautomatiseerde bestanden van Westtoer a.p.b. indien de deelnemer hiervoor de toestemming gaf. Deze toestemming houdt in dat u  toelaat om uw gegevens te verwerken en u te informeren over de toeristische en recreatieve mogelijkheden in West-Vlaanderen. Westtoer verwerkt uw gegevens om u informatie te kunnen versturen over de toeristische en recreatieve mogelijkheden in West-Vlaanderen. U kunt zich op elk ogenblik hiertegen verzetten. In elke communicatie wordt deze mogelijkheid duidelijk aangegeven. Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook inzage krijgen in de persoonsgegevens, ze laten corrigeren indien nodig, ze laten wissen of de verwerking ervan beperken. Dat kan door een geschreven, gedateerde en getekende aanvraag inclusief bewijs van uw identiteit te versturen naar Westtoer. Personen die onze communicatie gedurende 1 jaar niet meer openen, worden automatisch uitgeschreven uit de maillist. Meer informatie vindt u op www.westtoer.be/dataverwerking 

De winnaar - De winnaar wordt bepaald door een jury die elke maand de leukste foto selecteert.
 
Bekendmaking - De winnaar wordt persoonlijk verwittigd dat hij / zij de wedstrijd heeft gewonnen.  
 
De prijs - De prijzen zijn niet omruilbaar, maar eventueel wel overdraagbaar (mits goede afspraken tussen de winnaar en de aanbieder van de prijs).
 
Geschil - In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement van Kortrijk bevoegd. 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF