boottochten Leiestreek

Zomerse Boottochten

Dagtochten

 

Vaar en geniet op 08/07 "in modo Italiano" vanuit Menen. Een glas prosecco met heerlijke hapjes en passende muzikale animatie brengen je in de juiste sfeer. Daarna schotelt onze huiskok gespecialiseerd in “La cucina povera” je een lekkere Italiaanse maaltijd voor. Het aperitief wordt aangeboden door de toeristische diensten van Menen, Wevelgem en Wervik. Na de boottocht kan je nagenieten op het Salto-Festival in het centrum van Menen.

Scheep op 19/08 in voor een ontspannende dag op het water. Vanuit Machelen-aan-de-Leie ontdek je het landschap op een andere manier. ’s Middags staat een heerlijk varkentje aan ’t spit met buffet van groentjes, aardappeltjes en brood op het menu (water en rode wijn zijn inbegrepen tijdens de maaltijd). Onderweg kan je genieten van de muzikale klanken van de accordeonist. Terug aangekomen, kan je het bruisende centrum van Machelen-aan-de-Leie verkennen (1 km van de aanlegsteiger). 
 
Vaar op 26/08 mee langs het rijke industriële verleden van Roeselare op het kanaal Roeselare-Leie. Tijdens deze boottocht kan je genieten van een varkentje aan ’t spit met warm groentebuffet, aardappeltjes en brood (water en rode wijn zijn inbegrepen tijdens de maaltijd). Een accordeonist zorgt voor de muzikale noot onderweg.
 
Datum Tocht Vertrek Aankomst Prijs volw. Prijs (3-12j) Tickets
8 juli                     Varen en genieten "in modo Italiano" (Menen)                               12u 16u € 49 € 36  
19 augustus  Dagtocht Machelen-aan-de-Leie 11u30 16u € 49 € 36 KOOP Tickets
26 augustus Dagtocht Roeselare 11u30 15u30 € 49  € 36 KOOP Tickets